The Wadden experience

  •  Milieuvriendelijk vaartuig
  •  Fluisterstil genieten

Tarieven & Boeken

Een tocht met Amphi Tours

Een tocht met Amphi Tours is een echte beleving. Voel de zilte zeewind door je haren, luister naar de ervaren schipper die onderweg allerlei wetenswaardigheden vertelt. Ga op zoek naar zeehonden en maak kennis met Wadlopen. Amphi Tours combineert diverse leuke activiteiten in één bijzondere tocht over het Wad. Stap aan boord van ons unieke milieuvriendelijke amfibievoertuig en laat je verrassen. 

Hoe ziet een tocht met Amphi Tours eruit? 


Zeehonden spotten
Amphi Tours vertrekt vanaf De Cocksdorp (Volharding) richting De Hengst, een zandplaat tussen Texel en Vlieland. Onderweg komen we langs grote groepen zeehonden en kun je tientallen vogelsoorten spotten

Interactieve app
Via een interactieve app leer je tijdens de vaartocht precies welke dieren en planten er leven en groeien in de Waddenzee. Ook vertelt onze schipper allerlei leuke wetenswaardigheden over het gebied.

Wadexcursie
Met ons amfibievoertuig rijden we vervolgens de zandplaat op om het Wad "te voet" te ontdekken. Een echte Wadexcursie inclusief Wadlopen, pierensteken en diverse leuke opdrachten. 

Ontspannen en genieten
Natuurlijk staat een tocht met Amphi Tours ook helemaal in het teken van genieten en ontspannen. Vanaf het moment dat je aan boord stapt van ons unieke voertuig, gaat de knop op. Even de tijd vergeten en écht genieten.

Ben je op zoek naar een andere tocht over het Wad? Of wil je Amphi Tours afhuren voor alleen je eigen gezelschap? Bekijk onze andere mogelijkheden of neem contact met ons op.

+ Lees meer

Verblijfsperiode
Aantal personen
Kies uw aankomstdag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Legenda:
  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Aankomstdag
  • Geselecteerd
  • Op aanvraag

Uw reservering

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Personen

Kostenoverzicht

Totaalprijs: € Ga verder U gaat naar stap 2

Wie, wat, waar?

Dagelijks vaartochten
Geschikt voor jong en oud
 
Prijs: € 24,75 p.p.
Inclusief: koffie, thee of frisdrank
Opstappen: 10:00 & 14:00 uur bij Volharding Cocksdorp
Duur: +/- 2 uur

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling