The Wadden experience

  •  Milieuvriendelijk vaartuig
  •  Fluisterstil genieten

Tarieven & Boeken

Een tocht met Amphi Tours

Een tocht met Amphi Tours is een echte beleving. Voel de zilte zeewind door je haren, luister naar de ervaren schipper die onderweg allerlei wetenswaardigheden vertelt. Ga op zoek naar zeehonden en maak kennis met Wadlopen. Amphi Tours combineert diverse leuke activiteiten in één bijzondere tocht over het Wad. Stap aan boord van ons unieke milieuvriendelijke amfibievoertuig en laat je verrassen. 

Hoe ziet een tocht met Amphi Tours eruit? 


Zeehonden spotten
Amphi Tours vertrekt vanaf De Cocksdorp (Volharding) richting De Hengst, een zandplaat tussen Texel en Vlieland. Onderweg komen we langs grote groepen zeehonden en kun je tientallen vogelsoorten spotten

Interactieve app
Via een interactieve app leer je tijdens de vaartocht precies welke dieren en planten er leven en groeien in de Waddenzee. Ook vertelt onze schipper allerlei leuke wetenswaardigheden over het gebied.

Wadexcursie
Met ons amfibievoertuig rijden we vervolgens de zandplaat op om het Wad "te voet" te ontdekken. Een echte Wadexcursie inclusief Wadlopen, pierensteken en diverse leuke opdrachten. 

Ontspannen en genieten
Natuurlijk staat een tocht met Amphi Tours ook helemaal in het teken van genieten en ontspannen. Vanaf het moment dat je aan boord stapt van ons unieke voertuig, gaat de knop op. Even de tijd vergeten en écht genieten.

Ben je op zoek naar een andere tocht over het Wad? Of wil je Amphi Tours afhuren voor alleen je eigen gezelschap? Bekijk onze andere mogelijkheden of neem contact met ons op.

+ Lees meer

Verblijfsperiode
Aantal personen
Kies uw aankomstdag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Legenda:
  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Aankomstdag
  • Geselecteerd
  • Op aanvraag

Uw reservering

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Personen

Kostenoverzicht

Totaalprijs: € Ga verder U gaat naar stap 2

Wie, wat, waar?

Dagelijks vaartochten
Geschikt voor jong en oud
 
Prijs: € 24,75 p.p.
Inclusief: koffie, thee of frisdrank
Opstappen: 10:00 & 14:00 uur bij Volharding Cocksdorp
Duur: +/- 2 uur

Beoordelingen

Yvonne Bosma 18 juni 2019
Door een technische storing ging de gereserveerde tocht niet door. Keurig netjes telefonisch contact gehad en geld retour gekregen
Maaike 16 juni 2019
Volharding nergens iets te bekennen, niemand kent amphitours daar. Telefonisch niet te bereiken. Ruim 30 minuten rondgereden en gezocht maar niks. In maart geboekt en betaald en nu 75,- weg gegooid. NIET BOEKEN!!!!
Ute Fiedler 24 april 2019
14 Uhr
Michael Krause 13 januari 2019
Hi, now take the Booking by Webside. Greetings from Germany
Dries van der Meulen 04 maart 2018
Ik hoop eens een tocht mee te mogen maken.En vooral de oud mariniers die belangstellend zijn dit ook eens te doen.
Liesbeth 08 augustus 2017
Leuke ervaring. Genoten van de natuur. Kan het iedereen aanraden.
Michiel 11 juli 2017
Wij hadden het voorrecht om alvast een tochtje mee te gaan met Amphi Tours! De gids en schipper Albert-Jo kan goed vertellen en weet een hoop over de omgeving. We hebben veel geleerd, zeehonden gezien en genoten van het Wadlopen. Een super ervaring om eens aan boord van zo'n prachtig voertuig te zijn, indrukwekkend!
Maaike 11 juli 2017
Ben heel benieuwd naar deze nieuwe activiteit op Texel. Het ziet er veelbelovend uit!

Schrijf een beoordeling