The Wadden experience

  •  Milieuvriendelijk vaartuig
  •  Fluisterstil genieten

Andere mogelijkheden

Wil je liever met alleen je eigen gezelschap op pad? Dat kan! Je kunt Amphi Tours ook afhuren voor een rondvaart op maat. Waar wil je naar toe? En wie neem je mee? Amphi Tours is ook uitstekend geschikt voor bedrijfsuitjes en allerlei andere tochten. Regelmatig organiseren wij bijvoorbeeld vistochten, meditatietochten of fotoworkshops op zee. 

Tickets

Bedrijfsuitjes

Amphi Tours is het ideale milieuvriendelijke bedrijfsuitje op Texel. Origineel, spectaculair en natuurlijk ontzettend leuk. Geniet met het hele team van een tocht over het Wad, ga op zoek naar zeehonden en ontdek allerlei leuke feitjes over de omgeving. Amphi Tours maakt bedrijfsuitjes graag op maat, geheel passend bij jullie wensen en ideeën. 

  • Voor groepen tot 60 personen
  • Route en opstapplek naar eigen wens
  • We denken graag mee

NEEM CONTACT MET ONS OP

Meditatietochten 

Regelmatig organiseren wij inspirerende meditatietochten. Onze boot is nagenoeg geruisloos en daardoor heel geschikt voor ontspanning en rust. Onder het genot van een prachtige zonsopkomst of zonsondergang kun je helemaal tot rust komen, uiteraard onder leiding van een ervaren zenmeester. 

Afhankelijk van het weer en het animo, zullen wij de meditatietochten organiseren. Heb je interesse of wil je meer informatie over deze tochten? 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Fotoworkshops

Een rustgevende tocht over het Wad combineren met een nuttige fotoworkshop? Ga mee met één van onze fotoworkshop-tochten. Een ervaren fotograaf leert je alle kneepjes van het vak, waarna je de mooiste foto's kunt maken.

Hoe fotografeer je een zonsondergang het beste of hoe leg je zeehonden het beste vast op de gevoelige plaat? Met de tips van onze fotograaf maak je de mooiste foto's. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact met ons op

Beoordelingen

Ik wil graag een weekend Texel boeken en graag 24 juni met uw excursie mee
Jacqueline
Door een technische storing ging de gereserveerde tocht niet door. Keurig netjes telefonisch contact gehad en geld retour gekregen
Yvonne Bosma
14 Uhr
Ute Fiedler
Hi, now take the Booking by Webside. Greetings from Germany
Michael Krause
Ik hoop eens een tocht mee te mogen maken.En vooral de oud mariniers die belangstellend zijn dit ook eens te doen.
Dries van der Meulen
Leuke ervaring. Genoten van de natuur. Kan het iedereen aanraden.
Liesbeth